Xataface SVN Branches

News about Xataface

Xataface SVN Branches

Postby shannah » Fri Sep 16, 2011 12:29 pm

I have set up branches in the SVN repository so that it is easier for you to maintain updates. The idea is that once a major release of Xataface is available, a branch is created from which you can host your Xataface installs. These branches will receive bug fixes only - no feature additions, so you shouldn't have to worry about your release breaking if you run an SVN update on it.

The following branches have been created:

http://weblite.ca/svn/dataface/core/branches/1.3.x
Contains the current latest 1.3.x release.
This branch will continue to receive bug fixes and security updates going forward.

http://weblite.ca/svn/dataface/core/branches/1.1.x
Contains the 1.1.x release (which is the last release that still works with PHP 4).
This release will only receive critical security updates going forward.

If you want to ensure that your installation is always up to the latest patches I recommend you use this distribution mechanism rather than the conventional download/install releases as this way you can receive updates as soon as they are available rather than having to wait for a new release.

-Steve
shannah
 
Posts: 4457
Joined: Wed Dec 31, 1969 5:00 pm

Re: Xataface SVN Branches

Postby jonbfl » Sat Sep 24, 2011 4:43 am

That's pretty cool Steve!

I'm going to try that out.

:-)
jonbfl
 
Posts: 66
Joined: Thu Jul 28, 2011 8:20 pm

Re: Xataface SVN Branches

Postby jonbfl » Tue Nov 22, 2011 12:25 pm

Well I finally got around to it.

I set up RapidSVN (as best I understood it) - I had been using TortoiseSVN for YaBB (on Windows).

I pointed to http://weblite.ca/svn/dataface/core/branches/1.3.x/

setup a local folder

checked recursive, type = tree

and clicked 'checkout'

the process started, but error out..
----------------------
Ready

Execute: Checkout
Added: /home/jonb/Downloads/xataface_13x/logo.png
Added: /home/jonb/Downloads/xataface_13x/DB
...
Added: /home/jonb/Downloads/xataface_13x/lib/Smarty/plugins/modifier.upper.php
Error: Error while performing action: REPORT of '/svn/!svn/vcc/default': Could not read chunk size: connection was closed by server (http://weblite.ca)
Ready
-------------------------------

Got the same error on the 1.5 branch when I tried that...

Any ideas on what I might be doing wrong here???
Thanks very much.

Jon B

--------------------------------------------------------------------------------------
Edited:

the HTML Reports checked out OK and updated my local copy.
http://weblite.ca/svn/dataface/modules/htmlreports/

----------------------------------------------------------------------------------
:-)
Attachments
rapidsvn_chunk_error.png
rapidsvn_chunk_error.png (60.49 KiB) Viewed 6864 times
jonbfl
 
Posts: 66
Joined: Thu Jul 28, 2011 8:20 pm

Re: Xataface SVN Branches

Postby jonbfl » Tue Nov 29, 2011 3:02 pm

I have 'resolved' the issue - was chair-to-mouse problem.

Thanks

Jon B
jonbfl
 
Posts: 66
Joined: Thu Jul 28, 2011 8:20 pm


Return to Xataface News

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron
Powered by Dataface
© 2005-2007 Steve Hannah All rights reserved