Problem with Installation or Something

A place to discuss and receive support for the Web Auction application.

Problem with Installation or Something

Postby RocksDiamondDeals » Thu Sep 01, 2011 11:29 am

Hello,

I desperately need you help!
I am very new to this, and i need any response to be broken down and explained.

I will tell you what i did, and what my issue is....

1. i downloaded the web auctions files.
2. i uploaded each of them onto my file manager on my host server (host gator) in a file i wanted to be the link (www.rocksdiamonddeals.net/auctions). This link works. I can sign in... but i cannot adjust anything (profile, products, categories, etc) i get this error:

Warning: require_once(Dataface/Vocabulary.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/adrian/public_html/auctions/dataface/config.inc.php on line 246

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'Dataface/Vocabulary.php' (include_path='.:/home/adrian/public_html/auctions/dataface:/home/adrian/public_html/auctions/dataface/lib:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adrian/public_html/auctions/dataface/config.inc.php on line 246

There is no vocabulary folder in the download from your website. I do not know what to do or where to do it.

PLEASE tell me how to fix this, in a very very very simple way.


Please advise as soon as possible!
RocksDiamondDeals
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 01, 2011 7:19 am

Re: Problem with Installation or Something

Postby shannah » Thu Sep 01, 2011 9:00 pm

Check that the file dataface/Dataface/Vocabulary.php exists. Apparently it's missing.
shannah
 
Posts: 4457
Joined: Wed Dec 31, 1969 5:00 pm

Re: Problem with Installation or Something

Postby RocksDiamondDeals » Fri Sep 02, 2011 7:18 am

Its NOT in your download file.
Its doesnt exist.
Thats the problem!

Where do i get it?
RocksDiamondDeals
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 01, 2011 7:19 am

Re: Problem with Installation or Something

Postby RocksDiamondDeals » Fri Sep 02, 2011 7:20 am

i will download the files again, and see if it got deleted somehow,.
RocksDiamondDeals
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 01, 2011 7:19 am

Re: Problem with Installation or Something

Postby RocksDiamondDeals » Fri Sep 02, 2011 8:02 am

It was deleted, I believe i got the system to work.

Thank you
RocksDiamondDeals
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 01, 2011 7:19 am


Return to Web Auction Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

cron
Powered by Dataface
© 2005-2007 Steve Hannah All rights reserved