Problem uploading files..

A place to discuss development of the Xataface core.

Problem uploading files..

Postby rlevin » Mon May 09, 2011 8:01 am

I have a field called FilePath:

[FilePath]
Type = container
widget:type = file

I created a new directory called FilePath in the tables/testTable/ directory that contains this field. I made sure the folder was writable to the server.
When I upload files it tells me it was successful, but when I check the directory there are no files in it. I tried txt, html, and php files.
rlevin
 
Posts: 32
Joined: Thu Mar 10, 2011 11:40 am

Re: Problem uploading files..

Postby shannah » Mon May 09, 2011 8:44 pm

1. Check your error log. It should give a clue.
shannah
 
Posts: 4457
Joined: Wed Dec 31, 1969 5:00 pm

Re: Problem uploading files..

Postby rlevin » Tue May 10, 2011 8:14 am

Is there an error log just for php? When in go into the php.ini theres a line "error_log = syslog". Checking the system log it returns a 200, which is successful. Am I looking in the wrong area?
rlevin
 
Posts: 32
Joined: Thu Mar 10, 2011 11:40 am

Re: Problem uploading files..

Postby shannah » Tue May 10, 2011 8:41 am

It would be the apache error log likely. The most common location for the apache error log is /var/log/httpd/error_log, but since it can be customized it could be anywhere. You can check your apache config for the actual location.

It is a good idea to check the error log periodically just to see what's going on...
shannah
 
Posts: 4457
Joined: Wed Dec 31, 1969 5:00 pm


Return to Xataface Developers

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

Powered by Dataface
© 2005-2007 Steve Hannah All rights reserved