[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
Xataface Forums • View topic - Error when moving site
Page 1 of 2

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 11:19 am
by njw

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 12:17 pm
by shannah

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 1:43 pm
by njw

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 1:59 pm
by njw

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 2:02 pm
by njw
Lines 53 & 54 are as follows:
[53] =>
_tpl_vars['page']->val('header_image')): ?>style="background:#505050 url(_tpl_vars['ENV']['DATAFACE_SITE_URL']; ?>
[54] => /tables/pages/header_image/_tpl_vars['page']->val('header_image'); ?>

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 2:13 pm
by shannah
OK.. so it appears it is not managing to load the requested page from the database. Is this appearing on a page where the content is drawn from the database, or from the file system? If you can give me the url, I can take a closer look to see if anything jumps out.

As it is, I'd say the problem probably lies in the .htaccess file or the apache config file (perhaps not allowing certain options to be used in the .htaccess file).

-Steve

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 2:16 pm
by njw
The url is www.archomai.co.uk. The admin module is working fine. This is occurring on all pages.

It is a new site, but the same hosting company. Possibly a different server.

The .htaccess file is:

RewriteEngine On
RewriteRule ^$ index.php
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_fileNAME} !-f
RewriteRule ^(.*)$ public.php?-path=$1

RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^.*admin\.php
RewriteRule ^/(.*) https://%{SERVER_NAME}/$1 [L,R]


Deny from all

#
#RewriteEngine on
#RewriteCond %{SERVER_PORT} =80
#RewriteRule ^(.*) https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI}
#

SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 2:38 pm
by njw
If it's any help, it doesn't seem to recognise the [ENV] and/or [APPLICATION] variables. Nothing that refers to them is being displayed.

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 4:18 pm
by njw
It is definitely something to do with $ENV not being set. I have deleted the $ENV.DATAFACE_SITE_URL from MainTemplate.html and the formatting has come back. The edits should solve my problem short-term: getting the web site looking reasonable, but I would still like to put it back the way it was!

Neil

PostPosted: Wed Nov 15, 2006 3:00 am
by njw
Hi Steve

Overnight, I have changed nothing, but now there are errors occurring on different lines and the site will not display. Any thoughts?

Neil

PostPosted: Wed Nov 15, 2006 3:01 am
by njw
Ignore the above - looking at the wrong site!

Regards

Neil

PostPosted: Wed Nov 15, 2006 4:11 pm
by shannah
Is it at all possible that the new site is using a different installation of Dataface (an older install) than it was on the older server?

The $ENV variable is crucial to the templates.

One possibility is also that the compiled template is for an older install. Making any changes to the MainTemplate.html template should update the timestamp and cause the template to be recompiled though - this could be the actual reason why removing $ENV.DATAFACE_SITE_URL made it work before.

-Steve

PostPosted: Wed Nov 15, 2006 11:16 pm
by njw
The version of dataface is the same. I copied the whole site over (it was a sub directory of the QSG site.

My hosting company have said "the only difference is that Register_globals is OFF on the new server (much safer with regard security)". Could this be the problem?

Neil

PostPosted: Thu Nov 16, 2006 12:26 am
by njw
Having done some searching, and acknowledging my limited understanding of PHP, I have tried changing my htaccess directive to set Register_globals to on, but this causes the site to error. Do I need to change the startup code code somehow?

Many thanks

Neil

PostPosted: Thu Nov 16, 2006 6:15 am
by njw
Almost there - I've amended all the $ENV references to $_ENV. Now the menu tabs have gone missing, but that's probably just a tag in the worng place, I hope!